SERVEIS


Realitzem tot tipus de projectes, des d’una petita reforma fins a noves edificacions.

Fem els projectes conjuntament amb el client. A partir de les seves necessitats i desitjos iniciem propostes que evolucionaran amb les seves aportacions i punts de vista. El resultat final sempre es deu a aquest diàleg i ha de sorprendre’ns mútuament.

Pensem que, afortunadament, moltes de les estratègies que donen qualitat als espais, com la llum natural o la sensació espaial, no tenen un cost econòmic. Fet que ens permet arribar a bones solucions independentment del pressupost disponible.

Donem suport al client en totes les fases, al principi facilitem la comprensió de les propostes mitjançant imatges o maquetes, realitzem tots els documents administratius necessaris, donem suport a la contractació de les obres, dirigim l’obra amb totes les visites que siguin necessàries i també us podem aconsellar a l’hora d’escollir els acabats finals.

Si et sents responsable amb el medi ambient, nosaltres t’ajudarem a que l’entorn on visquis també ho sigui.

Som rigorosos en la definició dels projectes tècnics, ja que entenem que es la única manera d’evitar problemes en el procés d’execució de l’obra i aconseguir el resultat desitjat.